Een natuurlijke werkwijze

Zoals de naam al zegt, kunt u hier terecht met uw hond voor een natural touch.

We werken met uitsluitend natuurlijke producten en een dier - en vachtvriendelijke wijze.

Een trimbeurt betekend bij ons de vacht dusdanig behandelen dat oude haren verwijdert worden en gezonde haren verzorgt worden voor een optimaal resultaat.

Weer naar huis met een vitale glanzende vacht, waardoor ze er weer een poosje tegen kunnen.

Ook bij probleemvacht/huidproblemen/irritaties/overmatig verharen kunt u terecht voor een complete verzorging met een heilzame werking.

Ook de grote rassen zijn van harte welkom. Bij ons wonen er namelijk 6 Newfoundlanders waardoor de passie voor vachtverzorging is ontstaan.

 Newfoundlander Special ❤

Elke hond is voor ons een special, en na bespreking van uw wensen zullen we de behandeling verzorgen. Alles gaat in overleg en u kunt tijdens de trimbeurt  bij uw hond blijven, wij werken uitsluitend met de eigenaar erbij !

Graag willen we u helpen met de vachtverzorging van uw hond, het is heel begrijpelijk dat het soms niet meer zelf lukt. Zeker de honden met de dikke en lange vachten die soms vol klitten zitten enz.

Maak gerust een afspraak zodat we u en uw hond van dienst kunnen zijn.

Contact

 

 

Tarief

Wij werken met een uurtarief van € 37,50

Dit is incl. alles wat er gedaan moet worden om uw hond een complete behandeling te geven.

Bij verhindering van de afspraak, graag 24 uur vantevoren melden.

Voor Puppy's tot 14 weken ❤ is er een gratis kennismakingsaanbod. Wennen aan de trimsalon, het bad, de vachtblazer, op de trimtafel enz. Een prima manier om uw pup te socialiseren en al deze nieuwe dingen te laten ervaren. Uiteraard nemen we rustig de tijd hiervoor !

Neem conct op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak CONTACT